Kommunikation & Medier

Kombineret UngdomsUddannelse Vestsjælland – Kommunikation & Medier er praktisk arbejde og kun lidt teori – og er til dig som gerne vil arbejde med praktiske opgaver indenfor kommunikation og medier.

DSC07035Du er på et medieværksted, hvor du kommer til at arbejde med mange forskellige typer kunde- og medieopgaver, så som ordrehåndtering, kundeservice, programmering, søgemaskineoptimering, design af hjemmeside, optimering af navigation, salg, markedsføring, online kampagner, kommunikation via sociale medier, billedredigering, filmproduktion, brevhoveder og logoer, annoncering og sikkerhedskopiering.

OBS! Værkstedsmulighederne varierer lidt fra baseskole til baseskole.

Du kommer også til at arbejde med praktiske projekter sammen med andre – det er noget, som virkeligt bliver til noget!

Du får undervisning i dansk og matematik – på en god måde, så du kan bruge det i dit arbejde og blive dygtigere.

Og en del af tiden vil du være i erhvervstræning hos en virksomhed, der arbejder med kommunikation og medier, så du prøver, ”hvordan det fungerer i virkeligheden”.

Med denne uddannelse vil du kunne udføre rutineprægede arbejdsprocesser og arbejdsopgaver inden for kommunikation og medier. Her er en bred ufaglært beskæftigelsesprofil inden for eksempelvis: It og medievirksomheder, telesalg, salg, computermedieret kommunikation, webløsninger, hjemmesideproduktion, søgemaskineoptimering, hosting, webbutikker, ældreservice, It support, app udvikling, layout, design, billedredigering, multimediedesign, elektroniske hjælpemidler.

Du opnår titlen: Erhvervsassistent i Kommunikation og medier.

Når du har taget denne uddannelse er der også gode muligheder for at fortsætte i anden uddannelse.

Hvor:

Du kan tage uddannelsen som erhvervsassistent i Kommunikation & Medier på baseskolerne: Nordvestsjællands Produktionsskole, Ringsted Produktionshøjskole og Korsør ProduktionsHøjskole