Mad & Sundhed

Kombineret UngdomsUddannelse Vestsjælland – Mad & Sundhed indeholder meget praktisk arbejde og kun lidt teori – og er til dig som gerne vil arbejde med praktiske opgaver indenfor køkken og ernæring.

Køkken

Du er i et køkken og du kommer til at løse en masse gode opgaver med gode redskaber, ordentlige fødevare og dine hænder. Det kan være; Planlægning af menuer, madplaner, forberedelse og tilberedning af mad, mad ud af huset, varedeklarationer, fra jord til bord tanken, økonomi og indkøb, servering, opbevaring, salg, service, ernæringsforståelse, egenkontrol og formidling.

OBS! Værkstedsmulighederne varierer lidt fra baseskole til baseskole.

Du kommer også til at arbejde med praktiske projekter sammen med andre – det er noget, som virkeligt bliver til noget!

Du får undervisning i dansk og matematik – på en god måde, så du kan bruge det i dit arbejde og blive dygtigere.

Og en del af tiden vil du være i erhvervstræning hos en institution eller virksomhed, der arbejder med mad, så du prøver, ”hvordan det fungerer i virkeligheden”.

Du er en del af et fællesskab – et KUU Vest hold på din baseskole og I kommer til at have fælles undervisning og oplevelser, som ekskursioner og en udenlandsrejse.

Med denne uddannelse vil du kunne udføre rutineprægede arbejdsprocesser og arbejdsopgaver inden for mad og sundhed. Her er en bred ufaglært beskæftigelsesprofil inden for eksempelvis: Køkken, restaurant, motionsområdet, catering, servering, slagterbutikker, delikatesser, hotel, bageri, grønthandel, fødevareproducenter, mejeri, bryggeri, ernæringsområdet, chokolade og sødt, konditori og cafeer

Du opnår titlen: Erhvervsassistent i Mad & Sundhed.

Når du har taget denne uddannelse er der også gode muligheder for at fortsætte i anden uddannelse.

Hvor:

Du kan tage uddannelsen som erhvervsassistent i Mad & Sundhed på alle baseskolerne: Nordvestsjællands Produktionsskole, Produktionsskolen Holbæk, Kalundborgegnens Produktionsskole, Ringsted Produktionshøjskole, Slagelse Produktionsskole og Korsør ProduktionsHøjskole.