Ringsted Produktionshøjskoleringsted-ps_web

Basen i Ringsted er på Ringsted Produktionshøjskole. Skolen har til huse i et flot hus ude på landet med god udsigt til marker og en sø.

Her er der god stemning – både i rum og gange og blandt os, der er her i dagligdagen – uanset om det er håndværksfagenes værksted i kælderen eller køkkenet oppe under taget. Vi tror på en virksomhedskultur, hvor tillid og åbenhed præger samarbejdet og hvor vi ved, at gode relationer mellem os er grundlaget for at vi kan løse gode faglige opgaver og udvikle kompetencer og konkrete færdigheder. Vores værkstedsledere arbejder både med fagligheden i hænderne og et smil i øjnene, så her kan du lære noget.

Vi har forskellige uddannelsestilbud på skolen og i dagligdagen er her omkring 74 elever.

Vi udbyder Kombineret UngdomsUddannelse Vestsjælland med følgende fag: Håndværk & Produktion, Oplevelser, Markedsføring & Service, Mad & Sundhed, Kommunikation & Medier samt Grønt & Jordbrug.

Kontakt: Base Ringsted Produktionshøjskole, Haraldstedvej 47 4100 Ringsted 88 32 63 40 / 57 60 02 98 info@rphs.dk,  www.rphs.dk

For nyligt blev der udgivet en artikel vedrørende det første hold fra KUU på Ringsted Produktionshøjskole, den kan man læse her.